Regulament

  Distribuiţi
  avatar
  iker_casilias10

  Mesaje : 26
  Data de înscriere : 04/01/2009

  Regulament

  Mesaj  iker_casilias10 la data de Dum Ian 18, 2009 9:24 pm

  Administratorii pot modifica regulamentul si conditiile de desfasurare.

  2.Odata inscrisi in competitii jocatorii isi dau acceptul asupra regulamentului.

  3.Nu sunt admise limbajul vulgar,neparticiparea la meciuri sau orice alta incalcare a regulamentului.

  4.In cazul in care un jucator nu poate juca un meci din anumite motive este obligat sa anunte moderatorul ligii in care sunteti pentru a obtine o amanare.Amanarea se acorda pentru maxim 48 de ore de la termenul limita pana cand trebuie jucat meciul,fiecare jucator va putea intr-un sezon sa amane 3 meciuri.

  5.In cazul nerespectarii punctului 4,jucatorul va primi 1 avertizare,la 3 avertizari jucatorul va fi suspendat

  6.In cazul unor incalcari flagrante si deosebit de grave ale regulamentului administratorii isi rezerva dreptul de a suspenda jucatorul in cauza pe loc.

  7.In cazul neprezentarii la un meci,pe langa avertisment va pierde si meciul cu scorul de 3-0.In cazul neprezentarii ambilor jucatori,ei vor fi avertizati si penalizati cu 1 punct.

  8.Nu este permisa folosirea patch-urilor care afecteaza multyplayeru,cei care au astfel de patchuri au la dispozitie 24 de ore sa reinstaleze jocul pentru nu a fi exclus din campionat.

  9.Programarea meciurile se fac inainte de a juca meciul si trebuie conferimata de ambii jucatori si trebuie sa contina data si ora disputarii meciului.

  10.Setarile obligatorii oficiale ale competitiei sunt urmatoarele:
  Half Lenght:6 Min
  Difficulty Level:World Class
  Goalkeeper: World Class
  Game Speed:Fast
  Injuries:on
  Offsides:on
  Bookings:on
  Level of Detail:Medium

  11.In cazul in care un meci se intrerupe se vor juca minutele ramase de exemplu:daca un meci se intreupe in minutul 50 se va relua meciul si se va mai juca inca 40 de minute adica din minutul 0 pana in minutul 40.Insa daca se demonstreaza ca unul din ei a esit de buna voie,se va trece scorul din minutul respectiv si inca 3 goluri.

  12.Scorul final se considera cel din minutul 90.Se jooaca prelungiri in caz de egalitate.

  13.Maxim 3 cartonse rosii pe meci,daca veti avea mai multe veti pierde meciul cu 3-0

  14.Este interzisa folosirea combinatie Q W sau A Q !!!! 3-0 !!

  15.Este interzisa executarea cornerelor pe bara sau direct pe poarta !!! La prima abatere va primi un advertisment si la a doua abatere pierde meciul cu 3-0 !!

  Reguli privind comportamentul jucatorilor dIN Justfifa08

  1. Pt injurii aduse la adresa adversarului jucatorul va fi penalizat cu pcte in clasament (-1 pct ,-2 pcte sau - 3 pcte sau chiar mai mult depinde de gravitate si poate ajunge chiar pana la excluderea din camp )pt ca am nevoie de jucatori cu bun simt si cu FAIR -PLAY ...si in functie de injuriile adresate si penalizare cu bani din bugetul echipei ...asta doar dak cel care a fost injurat aduce dovezi privind acest lucru !

  2. Nu aveti voie sa repetati meciurile indiferent de rezultatele care au fost cele 2 prime meciuri conteaza !!Daca se afla ca au fost repetate unele meciuri ambii jucatori vor fi penalizati cu pcte in clasament si inclusiv ii vor fi luati bani din bugetul echipei !!

  3. La 3 reclamatii privind tragerile de timp EXCESIVE intr-un meci acel jucator reclamat va fi scos din campionat !!

   Acum este: Dum Ian 20, 2019 8:44 am